O meni Storitve Blog Domov

O meni

Karolina Jovanoska

Sem certificirana psihoterapevtka in podjetnica. V svet osebnih financ sem zaljubila po tem, ko sem na lastni koži občutila tako pomanjkanje kot prednosti finančne pismenosti.

Zdaj pomagam drugim pri prepoznavanju nezavednih prepričanj, ki nam onemogočajo zdrav odnos do denarja in odpravljanju finančnih skrbi.

Ne glede na to, ali sem zaslužila veliko ali malo, sem pogosto živela iz meseca v mesec ter z občutkom, da nikoli nimam dovolj denarja.

Ta občutek mi ni bil všeč, zato sem se veliko ukvarjala s tem, kako priti do finančne varnosti. Čeprav kot psihoterapevtka zelo dobro razumem človeško psiho in naša nezavedna prepričanja, ki močno vplivajo na naš odnos do denarja, sem se morala naučiti tudi temeljev finančne pismenosti in pametnega ravnanja z denarjem, da sem si lahko končno oddahnila.

Nova spoznanja sem navdušeno delila s prijateljicami in strankami, kar je sledilo, pa je močno preseglo moja pričakovanja. Z nekaj razmeroma preprostimi “triki” so ženske z različnimi dohodki, različnimi življenjskimi okoliščinami in različnim odnosom do denarja začele poročati o občutku opolnomočenosti, neodvisnosti in povečani motivaciji za napredovanje v svojem življenju.

S tem ko so spravile v red svoje finance, so spravile v red tudi svoje življenje.

Posebnost mojega pristopa je učinkovita kombinacija psihoterapevtskih in podjetniških izkušenj ter pristop iz prakse – namesto teorije prisegam na izključno praktično delo in konkretne rezultate.

Družbena omrežja

Kontakt

Email: info@premozna.si