O meni Storitve Blog Domov
online

PASIVNI PRIHODKI:
Od fantazije do vaše nove realnosti

“Zaslužiti denar in narediti svet boljši se ne izključujeta.”
Rachel Rodgers

Predstavljaj si, da imaš postavljene trdne finančne temelje, na katerih gradiš svoj posel, ki ga opravljaš z veseljem. Da imaš več denarja in si končno lahko privoščiš stvari, ki jih potrebuješ ali te osrečujejo, brez kakršnekoli slabe vesti. Da te namesto finančnih skrbi preveva občutek kontrole, opolnomočenosti in suverenosti. Da v svojo prihodnost zreš neučakana, ker veš, da so tvoje sanje uresničljive in na dosegu roke!

Da delaš, kadar hočeš, s komer hočeš in kjer koli hočeš, ker čas ni več tvoj gospodar in finance niso več glavna misel, na katero pomisliš, ko zjutraj vstaneš.

Predstavljaj si, da imaš vzpostavljen sistem za generiranje pol pasivnih dohodkov, ki dela namesto tebe, tudi ko si ti na dopustu, ko spiš ali ko se sprehajaš po Šmarni gori. Da končno občutiš finančno varnost, ko veš, da imaš vpeljan sistem, kjer je za vse poskrbljeno - denar prihaja, tudi če zboliš, imaš rezervo za nepredvidene situacije, imaš načrt za spodobno upokojitev ... In končno se lahko posloviš od odrekanj, ker se sedaj lahko postaviš na prvo mesto, skrbiš zase in privoščiš vse tisto, kar si si vedno želela.

Te zanima, kako to sliko spraviti v realnost?

V februarju 2022

PASIVNI PRIHODKI:
Od fantazije do vaše nove realnosti

3-dnevni brezplačni tečaj, kjer ti bom razkrila skrivnosti premožnih podjetnic

“S finančnim svetovanjem pri Karolini sem dobila popolnoma nov pogled na svoje osebne finance. Svet, ki mi je bil tuj, nedostopen in neobvladljiv, je postal pregleden in zanimiv. Počutila sem se, kot da mi je pomagala izdelati zemljevid in mi dala kompas, s katerim se v njem lahko znajdem.”
Mateja, 50 let

Poglejte tudi