O meni Storitve Blog Domov
 
Odpravi finančne blokade in se odpri življenju v obilju
6-tedenski spletni tečaj
Popolna finančna preobrazba
Od pridne punčke do premožne podjetnice
6-tedenski spletni tečaj

Popolna finančna preobrazba

Od pridne punčke do premožne podjetnice

Draga mala podjetnica z velikim srcem
 • Imaš rada svoje delo, a te hkrati in na dolgi rok izčrpava?
 • Si empatična, in prizadevna podjetnica, ti je mar za druge in daješ vse od sebe, hkrati pa ne splezas na zeleno vejo?
 • Pogrešaš občutek finančne varnosti?
 • Se ne znaš iztrgati iz življenja iz meseca v mesec?
 • Razmišljaš o pasivnih prihodkih pa nimaš pojma kje začeti?
 • Bi rada poskrbela za svojo prihodnost, za svoje zdravje in dobro počutje brez odrekanja in slabe vesti?
 • Te je groza zvišati cene, ker se bojiš, da boš ostala brez strank?
 • Se tvoj trud, izobrazba in trdo delo ne odraža na tvojem bančnem računu?
Odprava finančnih blokad je edini način, da ustvariš pasivne prihodke in s tem preideš iz začaranega kroga "iz meseca v mesec" do trajne finančne brezskrbnosti.
 • Če se ne želiš izčrpavati dokler dokončno ne izgoriš
 • Če nimaš namena delati do zelo visoke starosti (ali živeti s komaj omembe vredno pokojnino)
 • Če nočeš preživeti življenja v nenehnem odrekanju in čakanju na loto dobitek

Stvari se ne spremenijo same od sebe. Spremenimo jih mi, ko se tako odločimo, tudi če nam trenutno še ni jasno, kako bomo vse skupaj izpeljali.

Imaš moč, da stopiš na drugo pot, kjer te finančne blokade ne bodo ovirale na vsakem koraku. Imaš izjemno možnost, da prevzameš popolno kontrolo nad svojim življenjem.

Da draga, tudi ti si lahko premožna, če se za to odločiš. In pri tem te lahko podpremo.

Popolna finančna preobrazba je 6-tedenski spletni tečaj, ki te nauči praktičnih strategij za odpravo finančnih blokad in je namenjen podjetnicam, ki želijo zvišati svoje prihodke in kakovost življenja.

Tečaj ti nudi sočutno podporo pri prepoznavanju omejujočih prepričanj in te vodi skozi transformacijo finančnega mindseta.

Svet potrebuje finančno močne ženske. Postani ena izmed njih.

Kaj pravijo stranke o finančnem coachingu pri Karolini

Marija Špaleta
mag. paed, specializantka Transakcijske analize – smer psihoterapija

Prej: Nekje globoko v sebi sem se zavedala, da imam blokade, zaradi katerih »nisem znala z denarjem«. Pri delu s Karolino sem raziskovala te blokade, pomagala mi je, da sem se globlje in bolj realno spoznala. Njena spodbuda in podpora sta mi bili v veliko pomoč.

Poleg raziskovanja sva obdelali moja prepričanja o denarju in dorekli konkretne finančne cilje. Takrat sem se menda prvič zavedela, da denar sicer odteka, ampak da tudi priteka.

Potem: Rezultat vsega tega dela je, da sem spet odprla svojo zasebno prakso, da sem dobila nove kliente v nekaj dneh ter da si bolj zaupam in uživam v služenju denarja kot tudi v poklicu, ki ga opravljam. Polna sem idej o dodatnih storitvah. Zdaj si zaupam glede denarja, ne skrbi me in lahko sproščeno načrtujem svoje življenje.

V svojem odnosu do denarja čutim v tem kratkem času (treh mesecih) zelo veliko spremembo. Karolini sem povedala, da mi ni jasno, kaj dela, oziroma da imam občutek, da je to »čarovništvo«.

Brez heca, izkušnja je bila neprecenljiva in ena od mojih najboljših finančnih odločitev – investiranje v finančni coaching s Karolino.

Karolino absolutno priporočam vsem, ker ima psihoterapevtske veščine, zna poskrbeti zate, ko ti je težko, in te hkrati spodbuditi za nov vzlet, tudi ko misliš, da tega ne zmoreš.

Stef Harley, MSc Rehab Sciences & Physiotherapy
Synovia Fizioterapija
www.synovia.si

Before: I did not feel in control of finances at all. It felt like I was not able to save anything or afford anything. There was a lot of uncertainty and insecurity. Delving into finances was also a little bit of a taboo thing for me; “profit” being a dirty word… I’d literally get panic attacks paying the bills online.

Now: The impact on my stress, anxiety, worry levels has been tremendous. I feel energised, confident and am enjoying myself giving time and love to the people I think really matter in my life.

I definitely feel more in control of my finances and am able to make decisions in a much more comfortable, relaxed and peaceful way.

There is far less doubt about my finances, my worth and value and my plans.

Janja Javoršek, univ. dipl. psihologinja in psihoterapevtka
psiholosko-svetovanje.com

Prej: Kljub dovolj denarja sem bila v mindsetu v coni preživetja namesto v conu udobja. Vedno sem imela slabo vest kupiti stvari, ki jih potrebujem ali si jih zgolj zelo želim.

Potem: S pomočjo Karoline sem presegla večino svojih nekoristnih prepričanj o denarju. Konkretno se to odraža v postopni prenovi doma in moje psihoterapevtske pisarne. Da bosta oba prostora urejena po moji meri. Nič več … dovolj dobra, temveč … my kind of first class ;)

Dovolim si privoščiti stvari, ki me osrečujejo. Naučila sem se, da je dobro poskrbeti ne le za finančno prihodnost, temveč tudi za sedanjost. Uredila sem si finance - ločila osebne finance od poslovnih.

Dovolila sem si poiskati nove vire pasivnih dohodkov. Ob pomoči Karoline sem si dovolila razširiti možnosti razvoja svoje psihoterapevtske dejavnosti.

Vsebina tečaja

ADIJO PRETEKLOST
Prepoznavanje in spuščanje starih vzorcev in načinov samosabotiranja
PREOBLIKUJEMO SEDANJOST
Učinkovito upravljanje z denarnim tokom biznis financ in domačega proračuna
PRIPRAVLJENA NA PREMOŽNO PRIHODNOST
Ko doseganje finančnih ciljev končno postane realnost
NADGRADNJA ŽIVLJENJSKEGA STILA IN POSLA
Kako zgraditi nov življenjski stil, ki te maksimalno podpira pri vsem kar potrebuješ
KREPITEV FINANČNE SAMOZAVESTI
Nauči se sprejemati obilje okrog sebe brez slabe vesti in ozavesti svojo resnično vrednost
MOJ SISTEM PASIVNIH PRIHODKOV
S pravo podporo boš hitreje kreirala (dodatni) vir pasivnih prihodkov, ki ti je pisan na kožo.

Pridruži se

Izberi paket, ki ti najbolj ustreza, ter se nam pridruži še danes.

Redna ponudba
Spletni tečaj
 
 
590 €
 
Redna ponudba
Spletni tečaj
+ 3 individualna srečanja
 
990 €
 
Akcija
Spletni tečaj
+ 5 individualnih srečanj
1190 €
990 €
Prihranek 200 €

Garancija

Stojim za kakovostjo tečaja in mojega dela na splošno, zato ti dajem tudi 100% garancijo na zadovoljstvo: če v 14 dneh od pričetka tečaja ugotoviš, da ni za tebe, vrnem kupnino brez vprašanj.

Extra bonus

Kot udeleženka tečaja dobiš dostop do zaprte Facebook skupine, ki nudi spodbudno in podporno okolje za tvojo transformacijo.

Znotraj skupine enkrat mesečno organiziram spletni skupinski coaching v živo, kjer lahko postavljate vprašanja ter delite svoje izkušnje in izzive. Posnetki preteklih srečanj so na voljo članom skupine tudi za kasnejši ogled.

O meni: Zakaj sem najboljša izbira

Sem najverjetneje edina certificirana psihoterapevtka, ki se je specializirala za finančni mindset. Vso teorijo sem preizkusila na lastni koži, saj sem po duši tudi podjetnica, kar potrjujejo tudi moji rezultati. Z možem sva lastnika več nepremičnin in živim primarno od pasivnih prihodkov.

Več o meni na tej strani.