O meni Storitve Blog Domov

Storitve

Kako vam lahko pomagam

Če vam je karkoli od naštetega znano:

 • Finance & služenje denarja so zame stresne teme, čeprav si v resnici želim zaživeti v obilju in z večjim občutkom finančne varnosti
 • Premalo zaračunam za svoje storitve, obenem pa za stranke naredim še več, kot je potrebno.
 • Znam poskrbeti za druge in dajati, ne znam pa sprejemati
 • Težko ovrednotim svoje delo, včasih delam celo brezplačno. Ko moram spregovoriti o ceni moji storitev, me oblije groza.
 • Vlagam v svoj posel, se izobražujem, finančno pa se mi ne izide oz komaj pokrijem stroške, na svojo plačo pa lahko kar pozabim
 • Kljub trudu in kopici certifikatov ne splezam na zeleno vejo.
 • Ne počutim se dovolj vredna, da bi lahko več zaračunala.
 • Odlašam z aktivnostmi, ki bi se mi dejansko finančno obrestovale (na primer iskanje novih strank)
 • Prepričana sem, da bi za več denarja morala še več delati, a če bi še več delala, bi me pobralo, ker se že sedaj izčrpavam
 • Denar znam zapraviti za druge, sebi pa redko kaj privoščim, pa še takrat se počutim krivo.
 • Kljub manifestiranju je moja denarnica še vedno bolj prazna kot polna.
 • Hrepenim po več, imam odlične ideje in nekje globoko v sebi verjamem, da lahko ogromno dam … ampak ne frustrira, ker se stvari ne premikajo dovolj hitro!

… potem vam je finančni coaching pisan na kožo

Čas je, da se nehate vrteti na mestu in zagrabite bika za roge.

Čas je, da se soočite z nezavednimi prepričanji, ki vas omejujejo pred tem, da zacvetite! Da začnete s svetom deliti svoje talente (vem, da jih imate!), da živite svoje poslanstvo in da enkrat za vselej opravite s kritičnimi glasovi v glavi, ki vam nenehno težijo, da niste dovolj vredne/pametne/izobražene/lepe/(vstavi, kar doživljaš kot svoj največji feler). Dovolj je. Čas je za spremembo. Čas je, da zablestiš!

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness, that most frightens us. We ask ourselves, ‘Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?’ Actually, who are you not to be? ”
(Marianne Williamson)

Zdaj se imate priložnost naučiti novih poti do rezultatov, ki si jih dejansko želite. Dokler se ne soočimo s svojimi strahovi in omejujočimi prepričanji glede denarja, ne bomo nikoli dosegli obilja in finančnega uspeha, ki si ga želimo. Dokler ne razvijemo zdravega odnosa do denarja, se bomo vedno spotikali na istih mestih (le v drugi preobleki).

Finančni trening pomaga pri:

 • prepoznavanju nezavednih prepričanj, ki nam onemogočajo zdrav odnos do denarja
 • odpravljanju tesnobe in skrbi, povezanih z denarjem
 • pridobivanju ustreznih finančnih znanj in orodij, s katerimi se boste opolnomočili ne le na finančnem, ampak tudi na vseh drugih področjih
 • krepitvi občutka lastne vrednosti
 • večjemu zaslužku in zmanjšanju finančnih skrbi

Celodnevna delavnica 4. 6. 2021: Prvi koraki v svet osebnih financ

Vabljeni na 6-urno delavnico, kjer boste dobili osnova orodja za takojšnje boljše vsakodnevno upravljanje z denarjem. Najboljša kombinacija finančne pismenosti in miselne naravnanosti na enem mestu, z obilico osebnih izkušenj in ščepcem humorja.

Poseben poudarek bo na prepoznavanju in odpravljanju blokad in prepričanj, ki nas ovirajo pri doseganju ciljev.

Delavnica poteka v varnem vzdušju manjše skupine (max. število udeleženk je 10) in v živo v Ljubljani (če bodo le možno, kar se ukrepov tiče).

TERMIN: 4. junij 2021, 9:00 – 15:00

ROK ZA PRIJAVE: do 25. 5. 2021 oz. do zapolnitve mest

KOTIZACIJA: 247 EUR

PRIJAVE & INFORMACIJE: info@premozna.si

“Karolinino predavanje je bila krasna izkušnja zame! Najbolj všeč mi je bilo, da je povedala par preprostih in praktičnih ‘trikov’, ki jih lahko začne vsakdo nemudoma izvajati – ne glede na finančno stanje! Fino je bilo tudi to, da zaradi svojega psihoterapevtskega znanja dobro razume nezavedne mehanizme, ki vplivajo na naše finance. Svoje besede je na pravih mestih podkrepila z osebnimi izkušnjami in krasnim smislom za humor. Toplo priporočam, ne bo vam žal niti minute!”

3-mesečni individualni finančni coaching

Sami težko prepoznamo svoje vzorce, zato se tudi imenujejo slepe pege. S pomočjo izkušenega strokovnjaka boste prihranili čas in se izognili številnim napakam, ki jih nezavedno morda delate vsak dan.

 • Kje sploh začeti?
 • Na kaj biti pozoren?
 • Kaj lahko izboljšam?
 • Kam mi odteka denar, pa tega sploh ne vidim?

Individualno svetovanje obsega 6 srečanj po 90 min, ko se popolnoma posvetimo vašim individualnim ciljem in izzivom.

Srečanje lahko poteka v živo v Ljubljani ali prek videoklica.

Spoznajte me in preverite sami, kako vam lahko pomagam. Naročite se na brezplačni UVODNI 30 MINUTNI POSVET

Prijava

“S finančnim svetovanjem pri Karolini sem dobila popolnoma nov pogled na svoje osebne finance. Svet, ki mi je bil tuj, nedostopen in neobvladljiv, je postal pregleden in zanimiv. Počutila sem se, kot da mi je pomagala izdelati zemljevid in mi dala kompas, s katerim se v njem lahko znajdem.”

6-mesečni intenziv: Kompletna finančna preobrazba

Kompletna finančna prebrazba obsega intenzivno 6-mesečno delo z vašo miselno naravnanostjo in urjenje tehničnih veščin ter obsega:

 • analiza obstoječega stanja
 • prepoznavanje in odpravljanje nezavednih vzorcev, ki vas ovirajo pri doseganju ciljev
 • odpravljanje notranjih blokad in omejujočih prepričanj glede denarja
 • uvajanje zdravih finančnih navad v sedanjosti
 • postavljanje finančnih ciljev in izdelava načrta, kako jih doseči

V intenzivu se srečujemo na 14 dni, srečanje traja 90 minut. Vmes smo na vezi preko videoklica, kjer vam pomagam pri procesu, domačih nalogah in nasploh nudim podporo, tako da niste sami na poti preobrazbe.

Pomagala vam bom postaviti trdne finančne temelje, s katerimi boste začeli obvladovati svoje finance. Dobili boste občutek nadzora in namesto starih skrbi bodo finance vir vašega zadovoljstva in ponosa!

Srečanja potekajo v živo v Ljubljani ali prek videoklica, med srečanji pa se slišimo preko videoklica.

Spoznajte me in preverite sami, kako vam lahko pomagam. Naročite se na brezplačni UVODNI 30 MINUTNI POSVET

Prijava

“S Karolinino Kompletno finančno preobrazbo sem več kot zadovoljna. Seveda me je odlično opremila z orodji, ki jih potrebujem za večjo finančno pismenost in mi jih učinkovito razložila. Vendar pa se mi zdi najdragocenejši njen pristop: vedno usmerjen v rešitve, poln kreativnih idej in z nalezljivim optimizmom, ki vidi priložnosti v najmanjših stvareh. Karolina govori iz lastnih dolgoletnih izkušenj, kar ji daje dodatno kredibilnost. Meni je pogled na finance za zmeraj spremenila (=razširila in izboljšala), saj se pozna tudi na mojem bančnem računu, to pa me neizmerno motivira!”