O meni Storitve Blog Domov
online

PREVEČ DELAM, PREMALO RAČUNAM:
Kako zaračunati pošteno ceno brez občutka, da sem najslabša oseba na svetu

Delavnica v živo

“Dovolj si radodarna. Nehaj zapravljati svoj čas, trud in delo ter začni graditi pravo bogastvo.”
Rachel Rodgers

Ena izmed največjih težav, s katerimi se sooča večina podjetnic, je ta, da si ne upajo postaviti ustrezne cene za svoje storitve. To jih na dolgi rok stane ogromno denarja, in s tem tudi časa, energije in zdravja, posledično pa celo veselja do dela.

Zato je skrajni čas, da se začnemo pogovarjati o tem, kako ustrezno ovrednotiti svoje delo, in da se medsebojno podpremo pri tem. V ta namen sem kreirala celodnevno delavnico, kjer se bomo naučili, kako oblikovati ceno glede na vrednost, ki jo ponuja naša storitev, kako suvereno stati za postavljenimi cenami in tudi delati izključno z najljubšimi strankami, ki dejansko cenijo vložen trud.

Delavnica je namenjena vam, drage podjetnice, ki ne veste, kako oblikovati ceno za svoje storitve, ali pa veste, pa si je ne upate povedati na glas, ker se morda bojite, da boste izpadle ne-etične ali pa da nihče ne bo kupil vaših izdelkov oziroma storitev.

Z izkušnjami iz 15 letne psihoterapevtske prakse vam bom pomagala prepoznati dejansko vrednost svojega dela, da boste lahko gradile svoj posel (in svoje življenje) na pozitivni samopodobi, brez nenehne samokritike in slabe vesti.

“Ceno oblikujte glede na vrednost, ki jo prineste na mizo, in ne glede na čas, ki ste jih porabili za žaganje, zabijanje žebljev in izdelavo mize.”
Rachel Rodgers
V začetku 2022

PREVEČ DELAM, PREMALO RAČUNAM:
Kako zaračunati pošteno ceno brez občutka, da sem najslabša oseba na svetu

“Prositi po več je dejanje ljubezni do sebe. Reči ne je izkaz samospoštovanja. Zavrnitev poravnave je izjava o lastni vrednosti. In odhod je znak samozaupanja.”
Barbara Stanny, Secrets of Six-Figure Women

Poglejte tudi